ALEGERI PARLAMENTARE ÎN ROMÂNIA

0
154

Cetățenii români cu domiciliul sau reședința în străinătate pot vota la alegerile parlamentare din anul 2020, la oricare dintre cele 748 de secții organizate în străinătate, sâmbătă, 5 decembrie și duminică, 6 decembrie 2020.

Pe teritoriul Republicii Moldova, au fost deschise 30 de secții de votare.

În legislatura 2016-2020, vocea basarabenilor în Parlamentul României s-a făcut auzită doar prin intermediul dlui Constantin Codreanu.

Domnul Constantin Codreanu, merită să ne reprezinte în continuare în Parlamentul României, căci activitatea parlamentară pe care a avut-o pe parcursul mandatului este una care demonstrează că a muncit în interesul cetățenilor români din afara granițelor țării (luări de cuvânt:144; propuneri legislative inițiate: 160, iar 23 dintre ele au devenit legi; întrebări și interpelări: 406).

Cu părere de rău, Partidul Național Liberal, Partidul Social Democrat, Alianța USR PLUS, nu au binevoit să includă pe lista candidaților din Diaspora vreo persoană din Republica Moldova.

Pentru ca vocea basarabenilor să fie auzită, e necesar să votăm Partidul Mișcarea Populară.

Pe 5 si 6 decembrie, mergem la secțiile de votare deschise pentru cetățenii români cu domiciliul sau reședința în străinătate și votăm pentru Partidul Mișcarea Populară!

#PMP#Codreanu#VotezCodreanu 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here