Codreanu: “Păcat că unii din ură și invidie susțin indivizi cărora le pasă tot atât de mult de Republica Moldova precum mie de planeta Saturn.”

0
357

În ultima zi de campanie electorală pentru alegerile parlamentare din România, candidatul originar din Republica Moldova, Constantin Codreanu, a venit cu un rezumat pe pagina sa de facebook, unde a menționat despre activitatea sa pe parcursul întregii perioade electorale.

DECALOG LA FINAL DE CAMPANIE

“A fost prima mea campanie electorală în adevăratul sens al cuvântului. Chiar dacă o campanie în Circumscripția numită generic “#Diaspora” e mereu una atipică. Mai ales una în condiții de #coronavirus.

Puțini știu că, de fapt, nu ar fi trebuit să fiu în campanie, ci în spital, urmând procedurile recomandate de doctor după accidentul din septembrie.

Dar am insistat să fac această campanie din respect pentru cei care mi-au asigurat cu voturile lor prezența în #Parlament și din respect pentru colegii din Partidul Mișcarea Populară. Un partid în care cred și care merită să devină o voce importantă pe eșichierul politic românesc de pe ambele maluri ale Prutului.

Le mulțumesc tuturor celor care și-au asumat deschis sprijinul pentru mine. E ușor să susții un partid mare, cu sprijin prezidențial și guvernamental. Tuturor ne place să fim de partea celor puternici. Tocmai de aceea, prețuiesc și mai mult sprijinul celor care au făcut chiar și campanie pentru mine.

Mi-e imposibil să îi înțeleg pe concetățenii mei din R. Moldova care au decis să susțină partide precum PNL, PSD, USR care, elementar, dintr-un dispreț total, nici măcar nu au pus candidați din R. Moldova. Iar când îi iau la întrebări și le cer să spună ce au făcut candidații respectiv și partidele lor pentru #Basarabia aceștia strâng neputincioși din umeri.

Hai că în cazul doamnei președintă aleasă e clar, i s-a dictat de la Bruxelles și Berlin și dumneaei a executat. La fel e și în cazul unor parlamentari și primari, interesați de eventuale beneficii personale și promisiuni frumos încondeiate, care se vând extrem de ieftin cu gândul la mita electorală. Dar de la cetățenii cu capul pe umeri mă așteptam de la altceva, totuși.

Am susținut și voi susține mereu basarabeni. Echipa mea parlamentară are nu mai puțin de 3. Este firesc. Dar se pare că doar pentru mine. Păcat că unii din ură și invidie susțin indivizi cărora le pasă tot atât de mult de R. Moldova precum mie de planeta Saturn.

Cu toate acestea, am convingerea că #PMP va câștiga din nou alegerile în R. Moldova dacă reușim să ne mobilizăm exemplar pentru 5-6 decembrie.

Lista completă a secțiilor de votare în R. Moldova, Diaspora și comunitățile istorice este disponibilă aici: https://www.constantincodreanu.ro/sectii

Putem vota inclusiv cu actele expirate, cu condiția ca acestea să fi expirat după 1 martie 2020.

Votăm #Codreanu! Votăm #PMP!

Apărăm Vocea Basarabiei în Parlamentul României!

Apărăm Vocea Diasporei în Parlamentul României!

Refacem România Mare! “

https://www.facebook.com/ConstantinCodreanuRO/posts/2810078602643564

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here