AUDIO// Două voci care seamănă izbitor cu Igor DODON și Ion CEBAN ar discuta despre anularea alegerii lui Andrei Nastase în funcția de primar

0
1044

UPDATE: Președintele Igor Dodon infirmă veridicitatea înregistrării audio, în care dânsul ar discuta cu Ion Ceban despre strategia socialiștilor, după ce va fi invalidat mandatul de primar al lui lui Andrei Năstase, obținut în 2018, spunând că „ei nu o să ia nicio decizie fără noi”, cu referire la democrații aflați atunci la guvernare. Dodon menționează că decizia de invalidare ar fi fost luată atunci de Vlad Plahotniuc.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Jurnalistul Dumitru Ciorici a publicat o înregistrare audio pe canalul său de Telegram! Cele 2 persoane, care seamănă izbitor de mult cu Igor Dodon și Ivan Ceban, ar discuta despre “un variant”: anularea alegerilor locale ale primarului de Chișinău, unde Andrei Năstase ieșise câștigător.

La finalul discuției, o voce care seamănă cu cea a lui Igor Dodon i-ar spune: Hai tu gândește-te și la varianta asta. Ei decizia fără noi nu o să o ia.

sursa: Canalul de Telegram, dumitruciorici.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here