Tânărul primar PUN Vasile Gaviuc, a adus lumină în Zagarancea!

0
981

Bucurie pentru locuitorii din comuna Zagarancea, tânărul primar al PUN a dar start iluminatului stradal, un criteriu important este că va fi iluminat și satul Elizavetovca, care face parte din aceasta comună, dar a fost uitat de către primarul anterior. Oamenii din comună spun că sunt multumiți de activitatea tânărului primar și ca are o abordare nouă în administrarea comunei.
“Azi s-a dat start la prima etapă de extindere a iluminatulului public în comuna Zagarancea, cu corpuri de iluminat tip LED econome.

Se lucrează în satul Zagarancea (sectorul de stradă de la Pod pînă la cimitir), urmează satul Semeni (sector de strada acces stadion – acces Semeni-Deal), apoi satul Elizavetovca (toată strada a satului vechi de la vagon pina la ultima casă spre Miorita, paralel cu șoseaua).

Investiția planificată constituie 131 000 lei, dintre care 60 000 lei se alocă pentru satul Elizavetovca unde prima dată se va monta iluminatul public.

Informez locuitorii de pe alte străzi care nu au încă iluminat public că Primăria va efectua investițiile treptat pe măsura repartizării resurselor financiare alocate din buget și din alte surse.” Spune primarul pe profilul său de Facebook.

Anterior Vasile Gaviuc a implicat pe rețelele de socializare întreaga comună în elaborarea planului de dezvoltare.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here