Copilul care a împresionat o țară întreagă la „Românii au talent”, a avut o întâlnire alături de familie cu ambasadorul României, Daniel Ioniță

0
1656

Vlad Ciobanu, băiețelul de doar 4 anișori din Chișinău, care a cucerit milioane de români, recitând o poezie patriotică și câștigând premiul de originalitate în valoare de 10.000 de euro de la show-ul „Românii au talent”, a primit un cadou de la Ambasadorul României în R. Moldova Daniel Ioniță și multe cuvinte de laudă din partea acestuia.

Vlad a fost astăzi invitat la Ambasada României la Chișinău, unde el a primit un ghiozdan cu rechizite și părinții săi s-au ales cu mici cadouri și cuvinte de mulțumire din partea ambasadorului pentru bogăția de copil pe care au crescut-o. 

Daniel Ioniță susține că a organizat această întâlnire de suflet astăzi, pe 1 iunie, de Ziua Copilului, ca prin prin intermediul lui Vlăduț să transmită felicitări tuturor copiilor cu această zi. Totodată, ambasadorul a subliniat că cea mai mare bogăție a României sunt oamenii, așa ca Vlad, care acum este apreciat de o țară întreagă.

Oficialul a accentuat încă odată că România a facut mult pentru copiii din R. Moldova, cum ar fi donarea microbuzelor școlare pentru elevi, oferirea burselor pentru studenții moldoveni care studiază în România, repararea a sute de grădinițe și școli, ca copiii să se bucure de condiții bune. Ambasadorul a mai adăugat că anume copiii au fost cei mai afectați de pandemie fiind închise școli, grădinițe, însă ei trebuie să fie încurajați să învețe, pentru că asta e piramida pe care se construiesc carierele viitoarelor generații.

Tatăl lui Vlad spune că talentul său a fost transmis genetic, de la bunei. De la 3 anișori acesta a început să învețe poezii de suflet. Părinții îl laudă pentru ceea ce face, iar asta îl încurajează să continue să învețe și mai mult. La întrevederea de la ambasadă acesta s-a simțit ca pe o scenă mare și i-a bucurat pe cei prezenți recitând câteva poezii patriotice.

sursa: deschide.md

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here