iNews susține sportul moldovenesc prin dezvoltarea comunitară a Clubui Sportiv Codru Lozova

0
408
Parteneriat MEDIA

INews Moldova susține sportul moldovenesc prin dezvoltarea comunitară a CS Codru! FMF a organizat un nou seminar în cadrul proiectului Community Development Officer.

În scopul dezvoltării proiectului Community Development Officer. Federația Moldovenească de Fotbal a organizat un webinar cu participarea cluburilor implicate, Sheriff Tiraspol, Petrocub Hîncești și Codru Lozova, transmite într-un comunicat Federația Moldovenească de Fotbal.

În cadrul seminarului au fost puse în discuție aspecte ce țin de comunicarea digitală. Mai multe informații la această temă au fost prezentate de către Mario Leo, manager general al agenției Result Sports. Oficialul s-a referit la tendințele în domeniul rețelor sociale, aplicațiilor mobile, care au un impact masiv în perspectiva creșterii audienței și atragerii suporterilor.

La seminar au participat Stanislav Chiorpec (CDO Sheriff), Ivan Goncearuc (CDO Petrocub-Hîncești) și Mihai Burciu (CDO Codru), iar FMF a fost reprezentată de către Natalia Doneț, Marcel Florea, Alexandru Grecu, Ion Buga.

Proiectul ”Community Development Officer” este un concept care permite angajarea, prin cofinanțare de către cluburi și FMF a unor manageri, sarcina cărora este de a crea și dezvolta parteneriate cu autoritățile și comunitatea locală. De asemenea, mai presupune dezvoltarea activităților distractive înainte și în timpul meciurilor, folosirea uneltelor de marketing în scopul promovării evenimentului fotbalistic sau asigurarea activității de alimentație publică (catering).

În același context al proiectului UEFA desfășurat în Republica Moldova, INews Moldova a devenit partener media pentru dezvoltare comunitară a Clubului Sportiv Codru Lozova. Formația din Lozova va evolua în noul sezon al Diviziei Naționale pe stadionul Nicolae Simatoc din frumoasa localitate din raionul Strășeni, iar cele mai importante activități din cadrul proiectului CDO / FMF / UEFA GROW vor fi mediatizate de inews.md

Parteneriatul media pentru dezvoltare comunitară a Clubului Sportiv Codru Lozova cu instituția media Inews Moldova,…

Posted by Clubul Sportiv Codru Lozova on Tuesday, June 23, 2020

Parteneriatul media pentru dezvoltare comunitară a Clubului Sportiv Codru Lozova cu instituția media Inews Moldova, proiect media care oferă cele mai actuale știri din Republica Moldova, constă din angajamentul instituției media partenere în promovarea valorilor și identității clubului nostru și a acțivităților sociale și sportive din cadrul proiectului CDO / UEFA GROW.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here